Contact

Onze folder

Wij geven een folder uit, die bedoeld is voor nabestaanden en voor iedereen die interesse heeft of hulp wil bieden aan een nabestaande. Hulpverleners kunnen deze folder uitdelen bij een huisbezoek, of contact met een nabestaande. Scholen kunnen de folder uitdelen in de klas of aan docenten, in geval van een suïcide van een leerling of van een naaste van een leerling.

De folder is kosteloos bij ons te bestellen. Wilt u wel een bijdrage leveren, dan is dat heel erg welkom, wij werken namelijk op basis van donaties en giften. 

De hoeveelheid folders die u wilt hebben, waar ze naartoe kunnen worden gestuurd en of u wel of niet wilt bijdragen in de kosten, kunt u aangeven in ons contactformulier.

U kunt de folder ook downloaden.

 

Voorwaarden voor deze website

Iedereen kan hier lezen en reageren. Iedereen kan zich ook aanmelden om lid te worden van het forum. We gaan respectvol met elkaar om. Iedere uiting van agressie of discriminatie evenals commerciële uitingen worden zonder overleg verwijderd.

Deze website draait zonder winstoogmerk en wordt niet gesponsord. Alle informatie wordt dan ook zo objectief mogelijk aangeboden. Aanvullingen en correcties zijn welkom, zie bovenstaand contactformulier.

Privacybeleid

Niets van wat hier wordt geschreven mag worden gekopieerd naar andere media. Privacy van hier opgeslagen gegevens wordt bewaard en niet gedeeld met derden.